Supă de măceşe

supa de macese jpeg

Suedezii folosesc măceşele în aproape orice fel de mâncare, însă supa de măceşe este o delicatesă care întăreşte sistemul imunitar. În plus este un desert sănătos şi cu puţine calorii.

De ce ai nevoie pentru supă de măceşe

100 g măceşe uscate

1 l apă

1 lingură amidon

40 g zahăr

Cum se prepară supă de măceşe

Înmoaie măceşele în 500 ml de apă câteva ore, după care fierbe-le în aceeaşi apă. Ţine-le pe foc 20-30 de minute. Pasează măceşele şi trece-le printr-o sită. Pune restul de apă la fiert şi când clocoteşte adaugă amidonul frecat cu o lingură de apă rece. Încorporează piureul de măceşe şi zahărul, mai ţine pe foc un minut şi să deoparte. Serveşti supa rece.

Sursa foto http://theswedelifeintoronto.com

http://theswedelifeintoronto.com



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg