Supă de mere şi dovleac

supa de mere si dovleac jpeg

Cu o aromă diferită faţă de cea a bucătăriei tradiţionale, această supă este perfectă pentru o cină festivă, mai ales toamna şi iarna. Dovleacul plăcintar, folosit pentru a o pregăti, are aceeaşi textură şi acelaşi gust ca şi dovleacul obişnuit, doar că este mai uşor de curăţat şi de tocat. Iar în combinaţie cu merele, va fi o adevarată încântare pentru papilele gustative ale tale şi ale familiei.

Ingrediente: - 60 grame unt nesărat; - 60 ml ulei de măsline; - 2 cepe; - 2 mere verzi mari, curăţate atât de coajă, cât şi de cotor, şi tăiate cubuleţe; - 2 linguriţe nucşoară măcinată; - o jumătate linguriţă ienibahar măcinat; - o jumătate linguriţă scorţişoară măcinată; - 2- 2,5 kilograme dovleac plăcintar, curăţat de coajă şi seminţe, tăiat cubuleţe; - 3 litri supă de legume; - sare şi piper proaspăt măcinat. Mai multe detalii pe universulparintilor.ro

universulparintilor.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg