Supă de pui cu ţelină
O porţie de supă de pui cu ţelină este perfectă în zilele răcoroase de toamnă.
Pentru 4 porţii
Timp de preparare: 1h
Dificultate: mică
Ingrediente
300 g piept de pui
200 g broccoli
½ ţelină
2 morcovi
200 g fasole fiartă
1 ceapă
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Tai pieptul de pui în bucăţi mai mari şi le pui la călit în ulei. Adaugi ceapa tăiată mărunt, morcovii rondele şi ţelina cubuleţe. Laşi focul iute până se rumenesc ingredientele. Torni 2,5 litri de apă şi laşi supa să fiarbă 20 de minute. Adaugi broccoli rupt bucheţele şi fasolea. Mai laşi supa pe foc 10 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, amesteci să se combine aromele, şi opreşti focul.