Supă salsa cu fasole neagră
![black bean salsa soup 2 thumb[1] jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cc625477-3e33-4779-aaf1-e3686c2b3432/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D652%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Gata în 20 de minute, această supă este ideală atunci când nu aveţi prea mult timp la dispoziţie.
Ingrediente:
2 căni de fasole neagră o cană şi jumătate de supă de legume o cană de sos de salsa o linguriţă de chimion măcinat 4 linguri de smântână 2 linguri de ceapă verde tocată foarte mărunt
Mod de preparare:
Amestecaţi într-un blender fasolea, supa de legume, sosul de salsa şi chimionul. La final, compoziţia trebuie să fie cremoasă. Încălziţi-o apoi într-o oală, la foc mediu. Aşezaţi supa în castronele, punând câte o linguriţă de smântână şi o linguriţă de ceapă verde deasupra. Opţional se pot adăuga şi tăiţei.
Foto: christines-cuisine.blogspot.com