Tagliatele delicioase cu şuncă

Din când în când, renunţă la număratul caloriilor şi la grijile legate de siluetă şi răsfaţă-te cu o porţie de tagliatele cu şuncă, cu un sos cremos şi delicios.
Ingrediente
350 g tagliatele
280 g şuncă, feliată
1 ceapă, tocată
2 căţei de usturoi, pisaţi
ulei
125 ml vin alb
200 ml smântână degresată
arpagic tocat, după gust
sare
piper
parmezan
Mod de preparare
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, căleşti, în puţin ulei, usturoiul şi ceapa, 3-4 minute. Adaugi vinul şi smântâna şi laşi pe foc, până dau în clocot. Pui şunca, pentru încă 1 minut. Torni peste paste. Serveşti cu arpagic şi parmezan, după gust.
Sursa https://realfood.tesco.com