Tagliatelle cu sos roşu

Un fel de mâncare foarte gustos, foarte rapid şi cu puţine calorii.
Ingrediente (4-5 porţii)
1 pachet tagliatelle 500 g ciuperci 1 ceapă 4-5 căţei usturoi câteva roşii cherry, opţional 150 g caşcaval ras câteva frunze de busuioc verde sare piper 2-3 linguri ulei 1 cană suc de roşii
Mod de preparare
Prepari pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scurgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Încingi uleiul şi căleşti ceapa tăiată julien şi usturoiul zdrobit. Când devin sticloase, adaugi ciupercile tăiate după dorinţă. Ţii pe foc până când începe să se evapore apa lăsată de ele şi torni sosul de roşii. Amesteci, guşti, potriveşti de sare şi de piper, apoi pui în vas pastele şi roşiile cherry. Dacă vrei mai mult sos, mai poţi turna din apa în care au fiert. Laşi 10 minute şi opreşti focul. Presari busuiocul şi caşcavalul.
Serveşti calde.