Tagliatelle cu sos roşu

tagliatelle cu sos rosu jpeg

Un fel de mâncare foarte gustos, foarte rapid şi cu puţine calorii.

Ingrediente (4-5 porţii)

1 pachet tagliatelle 500 g ciuperci 1 ceapă 4-5 căţei usturoi câteva roşii cherry, opţional 150 g caşcaval ras câteva frunze de busuioc verde sare piper 2-3 linguri ulei 1 cană suc de roşii

Mod de preparare

Prepari pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scurgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Încingi uleiul şi căleşti ceapa tăiată julien şi usturoiul zdrobit. Când devin sticloase, adaugi ciupercile tăiate după dorinţă. Ţii pe foc până când începe să se evapore apa lăsată de ele şi torni sosul de roşii. Amesteci, guşti, potriveşti de sare şi de piper, apoi pui în vas pastele şi roşiile cherry. Dacă vrei mai mult sos, mai poţi turna din apa în care au fiert. Laşi 10 minute şi opreşti focul. Presari busuiocul şi caşcavalul.

Serveşti calde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg