Tăiţei cu ciuperci

1366369807 6919taitei 20cu 20ciuperci jpeg

O salată săţioasă şi gustoasă!

Ingrediente

400 g tăiţei laţi

2 linguri cu unt

400 g ciuperci Pleurotus

1 ardei gras galben

4 felii de costiţă afumată

2 linguri cu ulei de floarea-soarelui

sare

piper condimente

Mod de preparare Pui la fiert ciupercile şi separat fierbi tăiţeii în apă cu sare timp de aproximativ 8-10 minute. Îi scurgi şi îi laşi deoparte. Pui untul într-o tigaie, la încălzit, adaugi tăiţeii simpli şi îi sotezi.Încălzeşti uleiul într-o tigaie şi sotezi ciupercile fierte timp de aproximativ 5 minute. Potriveşti de sare şi piper. Tai ardeiul şi costiţa afumată şi le pui peste tăiţeii sotaţi. Adaugi ciupercile şi le laşi la înăbuşit. Aduci la masă, opţional, cu salvie sau busuioc.