Tartă cu ciocolată, fără coacere

Vrei ceva dulce şi uşor de preparat? Atunci răspunsul la dorinţa ta estea această cremoasă tartă cu ciocolată, fără coacere.
De ce ai nevoie pentru tartă cu ciocolată, fără coacere
Pentru blat
25 biscuiţi cu cacao
5 linguri unt
Pentru umplutură
300 g unt de arahide
8 linguri unt
200 g zahăr pudră
Pentru glazură
200 g ciocolată neagră
100 g smântână
Cum se prepară tarta cu ciocolată, fără coacere
Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Îi aşezi într-o tavă cu pereţi detaşabili şi-i nivelezi, presând uţor. Dai tava la rece 10-15 minute. Mixezi untul de arahide cu untul, iar după ce s-au omogenizat adaugi zahărul pudră. Torni umplutura peste blat şi o nivelezi. Topeşti ciocolata pe baie de aburi şi o amesteci cu smântâna. Torni glazura peste tartă, pe care o dai la rece pentru cel puţin două ore.
Sursa foto http://www.dessertnowdinnerlater.com