Tartă cu mere şi brânză

O combinaţie dulce şi cremoasă, care va transforma această tartă cu mere si branza în desertul tău preferat.
Ai nevoie de
Pentru blat
1 cană şi jumătate făină
1 praf de sare
2 linguri zahăr
½ cană unt
5 linguri apă rece
Pentru umplutură
3 pere
2 linguri zahăr brun
½ lingură scorţişoară
200 g brânză
1/3 cană nuci mărunţite
Miere
Amestecă făina cu sarea şi zahărul. Adaugă untul şi amestecă până devine uşor nisipos. Toarnă apa şi omogenizează. Dă aluatului forma unei bile, înfăşoară-l în folie de plastic şi dă-l la frigider pentru 30 de minute.
Descojeşte perele, taie-le felii şi amestecă-le cu zahărul brun şi scorţişoara. Pune hârtie de copt într-o tavă, întinde aluatul de tartă, ridicându-l puţin pe margine. Întinde brânza, feliile de pere, nucile şi dă tarta cu mere si branza la cuptor până zahărul de pe pere se caramelizează. Lasa aceasta tartă cu mere si branza să se răcească înainte să o tai. O serveşti alături de miere.
Sursa foto http://portandfin.com