Tartă cu spanac şi ciuperci, fără blat

Fără să fie nevoie să frămânţi sau să apelezi la aluatul din comerţ poţi prepara o tartă delicioasă cu spanac şi ciuperci, fără blat.
De ce ai nevoie pentru tartă cu spanac şi ciuperci
1 lingură unt
1 căţel de usturoi
200 g ciuperci
200 g spanac
½ ceapă
50 g roşii uscate
2 linguri busuioc proaspăt, opţional
1 praf de sare
8 ouă
2 linguri lapte
Cum se prepară tarta cu cu ciuperci şi spanac, fără coacere
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Baţi ouăle cu laptele şi dai deoparte.
Topeşti untul în tigaie şi căleşti ceapa tocată şi usturoiul, 1-2 minute, apoi pui ciupercile feliate şi laşi până când scade zeama lăsată. Pui roşiile uscate tocate, busuiocul, spanacul tocat şi mai ţii pe foc 3-4 minute. Pui ciupercile şi spanacul într-o formă rotundă, torni deasupra ouăle bătute şi ţii tarta la cuptor aproximativ 20 de minute.