Tocană de ciuperci cu linte

tocana jpeg

În zilele de post, poţi prepara această tocană delicioasă de ciuperci cu linte şi nici nu vei mai simţi nevoia să mănânci carne.

De ce ai nevoie pentru tocană de ciuperci cu linte

1 ceapă

3 căţei de usturoi

1 linguriţă cimbru

400 g ciuperci

100 g linte

2 linguri ulei

100 g quinoa

600 ml supă de legume sau apă

½ linguriţă paprika

½ linguriţă sare

½ linguriţă piper

2 linguri amidon

250 ml lapte de soia

Cum se prepară tocana de ciuperci cu linte

Toci ceapa şi usturoiul, apoi feliezi ciupercile. Sotezi ceapa şi usturoiul în ulei, apoi adaugi puţină apă şi fierbi până când se înmoaie ceapa. Adaugi ciupercile, cimbru şi un praf de sare, apoi fierbi până scade zeama lăsată.

Speli lintea şi quinoa, le adaugi peste ciuperci, torni supă sau apa în care ai adăugat restul de sare, piperul şi paprika. După aproximativ 30 de minute, adaugi amidonul dizolvat în puţină apă, apoi torni laptele de soia. Mai laşi să dea câteva clocote, apoi stingi focul.

Sursa http://www.veggiejam.com

http://www.veggiejam.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg