Ton marinat
Amestecul de suc de portocale, soia şi usturoi oferă un gust aparte acestei reţete simple şi delicioase de ton marinat.
Ingrediente:
un sfert de cană de suc de portocale un sfert de cană de sos de soia 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă de zeamă de lămâie 2 linguri de pătrunjel tocat 1 căţel de usturoi 1 jumătate de linguriţă de oregano ojumătate de linguriţă de piper pisat 4 bucăţi de ton
Mod de preparare:
Amestecaţi într-un bol sucul de portocale, sosul de soia, uleiul de măsline, zeama de lămâie, pătrunjelul, usturoiul, oregano şi piperul. Treceţi bucăţile de ton prin această compoziţie, apoi lăsaţi-le la frigider timp de 30 de minute. Pregătiţi grătarul şi frigeţi bucăţile de peşte circa 5-6 minute.
Rosii umplute cu ton si masline