Tort de cacao. Reţeta Sandei Marin

tort cacao jpeg

Această reţetă o găsiţi în cartea Gătiţi cu Sanda Marin, pe care o puteţi cumpăra împreună cu cel mai recent număr al revistei Click!Poftă bună! de la toate chioşcurile din ţară.

Ingrediente

5 ouă 150 g zahăr 75 g făină 50 g cacao

Mod de preparare

Se bat într-un castron ouăle întregi cu zahărul, până ce volumul lor creşte simţitor. Se bat apoi alternativ pe aragaz şi la rece, de trei ori. Se adaugă făina cernută, amestecată cu cacao. Se coace o oră la foc mic, într-o formă unsă cu unt şi presărată cu făină. După ce s-a răcit, se taie în trei felii egal de groase. Se stropesc feliile cu sirop amestecat cu puţin rom şi se pune între ele cremă de ciocolată. Se glasează cu ciocolată, iar deasupra se pun fructele zaharisite sau puţină cremă turnată printr-un cornet.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg