Tort de cacao. Reţeta Sandei Marin

Această reţetă o găsiţi în cartea Gătiţi cu Sanda Marin, pe care o puteţi cumpăra împreună cu cel mai recent număr al revistei Click!Poftă bună! de la toate chioşcurile din ţară.
Ingrediente
5 ouă 150 g zahăr 75 g făină 50 g cacao
Mod de preparare
Se bat într-un castron ouăle întregi cu zahărul, până ce volumul lor creşte simţitor. Se bat apoi alternativ pe aragaz şi la rece, de trei ori. Se adaugă făina cernută, amestecată cu cacao. Se coace o oră la foc mic, într-o formă unsă cu unt şi presărată cu făină. După ce s-a răcit, se taie în trei felii egal de groase. Se stropesc feliile cu sirop amestecat cu puţin rom şi se pune între ele cremă de ciocolată. Se glasează cu ciocolată, iar deasupra se pun fructele zaharisite sau puţină cremă turnată printr-un cornet.