Tort sărac în calorii cu budincă şi fructe de pădure. Deliciul care nu te îngraşă

Tort sărac în calorii cu budincă şi fructe de pădure jpeg

Cine nu vrea un tort care să nu te îngraşe şi să fie şi delicios? Deserturile ne încântă, ne provoacă plăcere, dar multe din ele ne dau şi energie. Cu toate acestea, este foarte cunoscut faptul că zahărul este cancerigen, iar consumat în exces este periculos pentru organism.

Tortul este un desert ce se cere neapărat la evenimente importante din viaţă sau chiar când vrei să te răsfeţi pe tine şi familia ta. Iar dacă eşti la cură de slăbire sau pur şi simplu vrei să renunţi o perioadă la zahăr şi vrei să-ţi încânţi prietenele cu un tort deosebit, încearcă tortul sărac în calorii cu budincă şi fructe.

Ingrediente Tort sărac în calorii cu budincă şi fructe de pădure:

- Avocado şi banane - Pudră cacao (pentru budincă de cacao) - Miere de albine sau sirop de agave - Puţină apă dacă este nevoie - Fructele preferate - Biscuiţi fără grăsimi sau cu conţinut mic de grăsimi (pentru blat) - Smântână degresată (pentru frişcă) - Frişcă bătută - Lapte degresat

Mod de preparare Tort sărac în calorii cu budincă şi fructe de pădure:

Acest tort este delicios, foarte uşor de preparat şi extrem de sănătos. Nu necesită coacere şi se face în cel mai scurt timp posibil. Excelent pentru când eşti la cură sau când vrei să-ţi surprinzi prietenii şi familia cu ceva inedit şi sărac în calorii.

Ştim cu toţii că problema obezităţii a ajuns şi la noi în ţară, aşa că trebuie să evităm excesele de calorii. Reţeta conţine şi avocado, un fruct bogat în grăsimi naturale, care nu trebuie să lipsească din alimentaţia noastră.

Pe un platou pune primul blat de biscuiţi înmuiaţi în lapte dulce degresat călduţ.

Prepară înainte budinca de cacao şi de fructe şi frişca pentru ornat. Se amestecă cu ajutorul unui blender, avocado cu miere de albine, pudră de cacao şi puţină apă doar dacă este nevoie. Poţi folosi şi o jumătate de banană, doar dacă vrei să fie şi mai dulce şi mai compact.

Pentru budinca cu fructe amestecă tot cu blenderul avocado sau/şi banane, miere de albine, puţină apă dacă este nevoie şi alte fructe. Ca să fie uşor acrişor poţi alege fructe de pădure, foarte sănătoase şi delicioase. Frişca se bate împreună cu smântână degresată, câte 100 de grame de fiecare ar trebui să fie de ajuns.

Budincile ar fi bine să stea o oră la frigider înainte de ornat. Pune un strat de blat, unul de budincă, o dată de cacao, o dată budincă simplă. La final ornează cu frişcă şi cu fructe de pădure. Este incredibil de delicios, sănătos şi cu siguranţă vei impresiona cu această reţetă care nu necesită foc şi este săracă în calorii. Poftă bună!

Dacă vrei să afli mai multe despre fructul minune, avocado, vezi şi de ce să mâncăm avocado. 5 motive pentru a alege un fruct-minune! Avocado se poate folosi în diverse alte creme pentru deserturi sărace în calorii.

de ce să mâncăm avocado. 5 motive pentru a alege un fruct-minune