Turtă dulce

În pragul sărbătorilor de iarnă, acest desert îţi va aduce aminte de copilărie.
Ai nevoie de
120 g miere
50 g zahăr brun
75 g unt
1 albuş de ou
½ linguriţă scorţişoară
1 praf cuişoare
250 g făină
2 linguri parf de copt
50 g migdale măcinate
Încălzeşte într-o cratiţă mierea cu zahărul şi untul şi amestecă până se dizolvă zahărul. Bate albuşul cu scorţişoara şi cuişoarele. Amestecă separat făina cu praful de copt şi migdalele. Adaugă făina şi amestecă până se tranformă într-un aluat omogen. Încorporează albuşul. Dă coca la frigider pentru 30 de minute. Presară făină pe suprafaţa de lucru şi întinde o foaie. Decupează aluatul în forme, pune-le într-o tavă cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor pentru câteva minute.
Sursa foto http://baketotheroots.de