Jeleu de căpşuni

1 captura de ecran din 2019 08 08 la 18 26 47 png png

Un desert uşor, dulce şi sănătos. Îţi recomandăm să încerci reţeta noastră de vară de jeleu cu căpşuni, un adevărat deliciu.

Ingrediente:

250 g căpșuni

250 ml apă

1⁄2 pliculeț gelatină

zeama de la 1⁄2 lămâie

50 g îndulcitor

    Mod de preparare:

Presari căpșunile, spălate și fără codițe, cu îndulci- torul și le dai peste noapte la frigider. Le pasezi și le pui pe foc cu apă. Le lași 1-2 clocote, le dai deoparte la răcorit, apoi le strecori.

Prepari gelatina conform indicațiilor de pe pachet. Încorporezi în căpșuni zeama de lămâie și gelatina. Amesteci continuu ca să se lege, apoi o torni în forme și o dai la frigider peste noapte.