O mâncărică de fasole verde cu curcan este foarte sănătoasă şi hrănitoare. Iată cum s-o faci!

De ce ai nevoie ca să prepari mâncare de fasole verde cu piept de curcan:
● 600 g piept de curcan

● 1 ceapă

● 50 ml ulei

● 1 lingură pastă de tomate

● 1 linguriţă boia de ardei dulce

● 1/2 linguriţă chimen măcinat

● 500 ml supă de pui

● 300 g fasole verde, spălată şi curăţată

● 1 linguriţă măghiran uscat

● 1 praz

● 2-3 căţei usturoi

● sare

● piper

Cum prepari mâncare de fasole verde cu piept de curcan:

Speli pieptul de curcan, îl tai bucăţi şi-l condimentezi cu sare şi piper, după gust. Cureţi ceapa, prazul, usturoiul, le tai şi le căleşti în uleiul încins. Adaugi carnea cu pasta de tomate şi le laşi să se prăjească puţin, amestecând din când în când. Presari boiaua, torni supa, adaugi chimenul şi le laşi să fiarbă, la foc mic. După ce carnea s-a pătruns bine, pui fasolea şi mai ţii
încă 15 minute. Condimentezi cu sare, piper, după gust, şi cu măghiran.

Loading...