Un prânz uşor de preparat, reţeta de mâncărică cu carne de vită şi ou este foarte simplă şi gustoasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti mâncărică cu carne de vită şi ou

200 g cartofi, fierţi

230 g carne de vită, la conservă

50 g morcovi, fierţi

3 ouă

1-2 linguri ulei de măsline

usturoi pudră, după gust

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

De ce ai nevoie pentru a pregăti mâncărica cu carne de vită şi ou

Tai bucăţele carnea de vită, cartofii şi morcovii şi le amesteci într-un bol. Asezonezi cu ulei de măsline, usturoi, sare, piper şi pătrunjel tocat mărunt.

Transferi într-o tigaie şi dai pe foc, aproximativ 10 minute, până când cartofii se rumenesc uşor. Pregăteşti 3 ochiuri în apă sau prăjite şi le aşezi peste mâncărică. Serveşti imediat.

Sursa http://kitchenswagger.com

Loading...