Mâncărică cu carne de vită şi ouă ochiuri româneşti

mancarica cu carne de vita si ou jpeg

Un prânz uşor de preparat, reţeta de mâncărică cu carne de vită şi ou este foarte simplă şi gustoasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti mâncărică cu carne de vită şi ou

200 g cartofi, fierţi

230 g carne de vită, la conservă

50 g morcovi, fierţi

3 ouă

1-2 linguri ulei de măsline

usturoi pudră, după gust

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

De ce ai nevoie pentru a pregăti mâncărica cu carne de vită şi ou

Tai bucăţele carnea de vită, cartofii şi morcovii şi le amesteci într-un bol. Asezonezi cu ulei de măsline, usturoi, sare, piper şi pătrunjel tocat mărunt.

Transferi într-o tigaie şi dai pe foc, aproximativ 10 minute, până când cartofii se rumenesc uşor. Pregăteşti 3 ochiuri în apă sau prăjite şi le aşezi peste mâncărică. Serveşti imediat.

Sursa http://kitchenswagger.com