Mic dejun bulgăresc: sandvişuri cu brânză feta şi ouă (Printsessi)
Acest mic dejun bulgăresc de sandvişuri cu brânză feta şi ouă au reprezentat micul dejun al tuturor bulgarilor în copilărie. Sunt perfecte pentru înşfăcat de pe masă în grabă şi apoi plecat la joacă în timp ce le mănânci. Acest mic dejun bulgăresc se consumă cel mai bine cald, dar este foarte delicioas şi rece.
Ingrediente pentru micul dejun bulgăresc
4 felii de pâine 2 ouă 250 g brânză feta 4 linguriţe unt piper verdeaţă de care vrei
Mod de preparare al reţetei de mic dejun bulgăresc
Încingi cuptorul. Ungi cu unt feliile de pâine şi le pui într-o tavă de cuptor. Baţi ouăle, cu brânza fărâmiţată şi verdeaţa. Rezultatul ar trebui să fie o pastă mai groasă. Dacă este mai lichidă mai adaugă brânză.
Acoperă feliile de pâine cu această mixtură în mod egal.
Laşi acest mic dejun bulgăresc de sandvişuri cu brânză feta şi ouă la cuptor până când sandvişurile au devenit arămii, iar oul este copt.
Mic dejun american, oua prajite in paine
Mic dejun american, oua prajite in paine
Mic dejun german, clatite insiropate
Mic dejun german, clatite insiropate
sursa: http://bulgarianfood.net