Mic dejun într-o chiflă

1 captura de ecran din 2019 05 29 la 17 41 53 png png

Mic dejun într-o chiflă: O reţetă care va fi cu siguranţă pe placul celor mici. Aceste chifle pufoase ascund un ou moale şi şuncă delicioasă. Încearcă şi tu reţeta!

Ingrediente:

120 g pancetta tăiată cubuleţe 4 chifle 120 g ciuperci 4 ouă mari un praf de sare un praf de piper 50 g caşcaval ras

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la foc potrivit. Într-o tigaie, găteşte pancetta până devine rumenă amestecând ocazional. Pune pancetta pe o farfurie cu un şervet absorbant.Găteşte ciupercile tăiate mărunt, pune-le pe o farfurie şi fă ouăle ochiuri. Decupează chiflele şi pune înăuntru pancetta, ciuperci şi oul deasupra. Pune sare şi piper şi adaugă brânză. Bagă chiflele la cuptor pentru cam 10 minute. Serveşte-le calde.