O reţetă care va fi cu siguranţă pe placul celor mici. Aceste chifle pufoase ascund un ou moale şi şuncă delicioasă. Încearcă şi tu reţeta!

Ingrediente:

120 g pancetta tăiată cubuleţe
4 chifle
120 g ciuperci
4 ouă mari
un praf de sare
un praf de piper
50 g caşcaval ras

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la foc potrivit. Într-o tigaie, găteşte pancetta până devine rumenă amestecând ocazional. Pune pancetta pe o farfurie cu un şervet absorbant.Găteşte ciupercile tăiate mărunt, pune-le pe o farfurie şi fă ouăle ochiuri. Decupează chiflele şi pune înăuntru pancetta, ciuperci şi oul deasupra. Pune sare şi piper şi adaugă brânză. Bagă chiflele la cuptor pentru cam 10 minute. Serveşte-le calde.

Loading...