Minitarte cu cremă de brânza si mango

Pineapple Pie with Crumbs jpeg

Blat crocant, uşor dulceag şi cremă fină. Aceasta este descrierea unei tarte perfecte. Încearcă şi tu această reţetă de minitarte cu cremă de  brânză şi mango.

Ingrediente Pentru aluat: ● 300 g făină ● 200 g unt ● 1 lingură zahăr pudră ● 1 praf de sare ● 1 ou ● 50 ml apă rece Pentru umplutură: ● 400 g brânză cremoasă ● 200 g zahăr ● 100 ml smântână lichidă ● 1 lingură făină ● 1 ou ● 1 mango mare ● 2 lime ● 100 g fulgi de cocos

Cum se prepară minitartele cu cremă de brânză

Pentru blatul de minitarte, încorporezi untul rece în făină. Adaugi zahărul, sarea, oul şi apa rece. Aduni aluatul într-o bilă, îl înveleşti în folie alimentară şi-l pui la frigider 30 de minute. Pentru umplutură, mixezi brânza cu smântâna lichidă. Adaugi zahărul, oul şi făina. Împarţi aluatul de la frigider în 8-10 bucăţi pe care le întinzi în tăvi de minitarte tapetate. Înţepi aluatul cu furculiţa. În fiecare tavă pui umplutură de brânză. Dai tăvile la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 25 de minute. Speli mangoul, îl cureţi de coajă, îi îndepărtezi sâmburele, apoi îl feliezi. Tai cele două lime în felii subţiri. Scoţi tăvile din cuptor şi le decorezi cu felii de mango şi de lime. Dai minitartele din nou la cuptor, alte 10-15 minute. După ce s-au copt, le decorezi cu fulgi de cocos.