Avem pentru tine o reţetă rapidă de omletă cu spanac şi brânză, numai bună de încercat!

De ce ai nevoie pentru omletă cu spanc şi brânză

1 lingură ulei

1 ceapă mică

250 g spanac

1 roşie

3 ouă

sare

piper

50 g telemea, uşor sărată

Cum se prepară omletă cu spanac şi brânză

Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată, 2-3 minute. Adaugi spanacul tocat şi mai ţii pe foc alte 3 minute. Asezonezi cu sare şi piper şi pui roşia descojită tocată. După alte 2-3 minute dai legumele deoparte şi le răstorni într-o farfurie. Baţi ouăle şi le asezonezi cu sare şi piper după gust. Pui ouăle în tigaie, le laşi să se facă pe o parte după care le întorci. Răstorni omleta, pui pe jumătate din ea legumele călite, razi brânza şi îndoi omleta.

Loading...