Omletă la cuptor, reţeta spaniolă
Cu ce e diferită această omletă de una obişnuită este faptul că este la fel de bună atât caldă, cât şi rece. Iată cum se face omleta la cuptor, reţeta spaniolă.
De ce ai nevoie pentru omletă
10 ouă
1 praf de sare
1 linguriţă boia de ardei dulce
1 linguriţă oregano
4-5 linguri ulei
2-3 cartofi albi
1 ceapă
salată verde sau rucola
Cum se prepară omleta
Baţi ouăle cu sarea, boiaua, oregano. Încingi uleiul într-o tigaie şi pui cartofii curăţaţi, tăiaţi bucăţi, şi ceapa tocată. Laşi până când ceapa devine sticloasă şi cartofii se înmoaie.
Dai drumul la cuptor. Torni ouăle peste cartofi şi dai tigaia la cuptor până când ouăle se încheagă. Serveşti omleta cu salată.