Obişnuieşti să le ciocneşti la începutul mesei, însă ce ai spune dacă le-ai ciocni şi la sfârşit pe post de desert? Iată cum se fac ouăle de ciocolată!

De ce ai nevoie pentru ouă de ciocolată

200 g ciocolată neagră

125 g unt

3 ouă

170 g zahăr

125 g făină

1 praf de sare

30 g cacao

Cum se prepară ouăle de ciocolată

Topeşti ciocolata pe baie de aburi şi o laşi la răcorit. Separat, mixezi ouăle cu zahărul până capătă o consistenţă fină, apoi adaugi cacaua. Pui un praf de sare, ciocolata, făina şi omogenizezi.

Spargi ouăle uşor la un capăt şi le scoţi conţinutul. Pui umplutura în poş şu umpli cojile de ouă, apoi le aşezi în tavă şi le dai la cuptor aproximativ 30 de minute, scobitura fiind în sus.  Poţi băga scobitoarea pentru a le testa.

Le laşi la răcit înainte să le spargi.

Sursa  http://craftmarmalade.blogspot.ro

Loading...