Pastele şi sosul roşu fac o combinaţie fantastică, ai nevoie doar să adaugi câteva arome şi reţeta e gata. Îţi prezentăm o reţetă de penne cu sos marinara, dovlecei, ierburi şi condimente şi o crustă crocantă de parmezan şi pesmet .

Ingrediente pentru paste cu parmezan, sos marinara şi dovlecei:

1 dovlecel
1 ceapă
2 căţei de usturoi
1 lingură ierburi
200 g paste penne

50 g sos marinara
30 g parmezan
20 g pesmet
120 g mozarella proaspătă
5 frunze busuioc
1 lingură ulei măsline
sare
piper


Mod de preparare pentru paste cu dovlecei şi sos marinara:

Pune apă într-o cratiţă mare şi adaugă sare.  Taie dovlecelul în cubuleţe, mozarella, usturoiul şi ceapa. Toacă busuiocul şi lasă totul deoparte.
Pune pastele în apa fiartă pentru 9-11 minute. După ce s-au fiert, păstrează o cană din apa lor şi scurge-le.
Între timp, încinge o tigaie cu o lingură de ulei, adaugă dovlecelul şi găteşte-l 5 minute.Pune apoi ceapa, usturoiul şi condimentele. Găteşte 5 minute totul şi adaugă sare şi piper.

Pune sosul, pastele şi apa de la paste şi lasă totul să fiarbă pentru 4 minute.
Pune şi busuiocul şi jumătate din parmezan. Pune sare şi piper.
Transferă amestecul într-o tavă, pune parmezanul, pesmetul şi mozarella peste el, adaugă puţin ulei de măsline şi dă tava la cuptorul pentru 10 minute.
Serveşte cald.

Sursa: https://www.hellofresh.com/menus/?redirectedFromAccountArea=true

Loading...