Paste cu parmezan, sos marinara şi dovlecei

1 captura de ecran din 2019 05 03 la 17 00 47 png png

Pastele şi sosul roşu fac o combinaţie fantastică, ai nevoie doar să adaugi câteva arome şi reţeta e gata. Îţi prezentăm o reţetă de penne cu sos marinara, dovlecei, ierburi şi condimente şi o crustă crocantă de parmezan şi pesmet .

Ingrediente pentru paste cu parmezan, sos marinara şi dovlecei:

1 dovlecel 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 lingură ierburi 200 g paste penne

50 g sos marinara

30 g parmezan

20 g pesmet

120 g mozarella proaspătă

5 frunze busuioc

1 lingură ulei măsline

sare

piper

Mod de preparare pentru paste cu dovlecei şi sos marinara:

Pune apă într-o cratiţă mare şi adaugă sare.  Taie dovlecelul în cubuleţe, mozarella, usturoiul şi ceapa. Toacă busuiocul şi lasă totul deoparte.

Pune pastele în apa fiartă pentru 9-11 minute. După ce s-au fiert, păstrează o cană din apa lor şi scurge-le.

Între timp, încinge o tigaie cu o lingură de ulei, adaugă dovlecelul şi găteşte-l 5 minute.Pune apoi ceapa, usturoiul şi condimentele. Găteşte 5 minute totul şi adaugă sare şi piper.

Pune sosul, pastele şi apa de la paste şi lasă totul să fiarbă pentru 4 minute.

Pune şi busuiocul şi jumătate din parmezan. Pune sare şi piper.

Transferă amestecul într-o tavă, pune parmezanul, pesmetul şi mozarella peste el, adaugă puţin ulei de măsline şi dă tava la cuptorul pentru 10 minute.

Serveşte cald.

Sursa: https://www.hellofresh.com/menus/?redirectedFromAccountArea=true

https://www.hellofresh.com/menus/?redirectedFromAccountArea=true