Pieptul de pui fraged se topeşte în gură, iar sosul bogat şi aromat de brânzeturi face din această reţetă un preparat perfect pentru un răsfăţ de weekend.


  • Pregătire:10 min
  • Porții:4
  • Gătire:20 min
  • Timp total:30 min
  • Categorie:fel principal
Ingrediente

500 g piept pui dezosat

1 lingură unt

1 ceapă

50 g mascarpone

50 g brânză cu mucegai

100 g caşcaval ras

100 ml smântână lichidă

1 linguriţă sare

1/2 linguriţă piper alb măcinat

1 linguriţă mărar tocat

 

 

 

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, îl usuci cu şerveţele, îl tai cuburi şi-l rumeneşti în unt, la foc mic. Adaugi ceapa tocată fin, 50 ml de apa şi fierbi sub capac încă 10 minute. Sfărâmi brânza cu mucegai cu o furculiţă şi o pui în oală, împreună  cu mascarpone, caşcavalul ras şi smântâna lichidă, 

Condimentezi cu sare şi piper alb şi mai fierbi 5 minute.

Serveşti cu mărar proaspă tocat. 

FOTO: farfuridi.ro

Loading...