Piept de pui în sos alb de brânzeturi

3 shutterstock 1918134152 jpg jpeg
  • Porții: 4
  • Timp total: 30 min
  • Pregătire: 10 min
  • Gătire: 20 min
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

500 g piept pui dezosat

1 lingură unt

1 ceapă

50 g mascarpone

50 g brânză cu mucegai

100 g caşcaval ras

100 ml smântână lichidă

1 linguriţă sare

1/2 linguriţă piper alb măcinat

1 linguriţă mărar tocat

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, îl usuci cu şerveţele, îl tai cuburi şi-l rumeneşti în unt, la foc mic. Adaugi ceapa tocată fin, 50 ml de apa şi fierbi sub capac încă 10 minute. Sfărâmi brânza cu mucegai cu o furculiţă şi o pui în oală, împreună  cu mascarpone, caşcavalul ras şi smântâna lichidă, 

Condimentezi cu sare şi piper alb şi mai fierbi 5 minute. Serveşti cu verdeaţa preferată tocată. 

FOTO Shutterstock