10 bucătării internaţionale în meniul de Carnaval, cel mai mare Street Food Festival din Europa

11 public m5a1705 jpg jpeg

Mâncarea stradală a cucerit apetitul românilor şi rulotele cu mâncare au din ce în ce mai mulţi pofticioşi doritori de senzaţii inedite în farfurie. Anul acesta are loc un festival gastronomic la care participă 10 bucătării internaţionale.

Ceea ce a început ca Bucharest Street Food Festival a devenit mai mult de atât şi anul trecut peste 100.000 de vizitatori au călătorit prin 10 bucătării internaţionale incluse în meniul de Carnaval. 

fo2a8e 1 jpg jpeg

Peste 60 de bucătari iscusiţi se vor întrece în a satisface dorinţele comunităţii street food, de la cel mai mic până la cel mai mare.

public m5a2400 jpg jpeg

Pentru amatorii de combinaţii exotice din Japonia va fi un fusion asiatic cu preparate aromate şi săţioase, condimentate atât cât trebuie. Din zona europeană vor fi frigărui din zona Abruzzo, pizza cu secrete napoletane, pealla pregătită ca pe coasta de est a Spaniei, calamari crunchy, fish&chips, hot dogs altfel, însoţiţi de wurşti nemţeşti.

public m5a2498 jpg jpeg

La desert cei care vin la festin pot încerca faimoşii churros cu îngheţată de vanilie sau gofrele belgiene. Din America de Sud vor fi mâncăruri spicy din bucătăria mexicană: tacos, burritos, quesadilla şi multe altele. Jongleriile din farfurie nu ar fi complete fără burgeri, produsul vedetă din zona street food, cu pui, porc, raţă sau vită, cu ceapă caramelizată, bacon, sosuri secrete şi alte ingrediente proaspete.

fo4d07 1 jpg jpeg

La Carnaval vor lua parte Adrian Hădean, Cabral Ibacka, Andreea Esca, Iuliana Tudor şi echipa de la Dăruieşte Viaţa

food mg 8859 jpg jpeg

Evenimentul are loc între 6 şi 8 septembrie, la Romexpo. Pentru lista completă a vendorilor, concertelor, bilete şi alte informaţii utile puteţi vizita site-ul oficial al evenimetului: http://thecarnival.ro/ 

http://thecarnival.ro/