3 cazuri de coșmar când sunt alese caserole din carton pentru street food în mod necorespunzător

caserole carton street food snick ambalaje jpg

A început și în țară să înflorească tot mai mult ideea de street food. Cu destul de multe norme ce se impun pentru ca mâncarea servită astfel să fie nealterată, acest domeniu promite destul de mult. Sunt însă și detalii care fac diferențe. Spre exemplu, ambalajele. Dacă în cazul celor care servesc în restaurant impresia pe care o fac pentru clienți este dublată și de plating, în cazul celor care servesc stradal lucrurile se schimbă.

Nu știm neapărat ce înseamnă caserole din carton pentru street food bune până când nu ne confruntăm cu situații în care ambalajele se dovedesc a fi nepotrivite. Iată coșmarul oricărui client:

Ambalajul se rupe

Fie pentru că este prea fragil, fie pentru că nu are strat dublu sau preparatului în cauză îi trebuie un alt tip de recipient și ambalaj, situații de genul taie cheful de mâncare. La propriu! Dacă ne gândim la caserolele de noodles și nu numai, din care mâncarea este direct servită, e clar că ruperea înseamnă calitate precară. Sau că prestatorul de servicii face ceva greșit. Sau că servirea precară nu poate compensa cu gustul delicios al preparatelor.

Ambalajul miroase

De ceva vreme ambalajele din plastic au fost date uitării, cu sau fără voia noastră. Noul standard în materie de ambalaje de unică folosință utilizate de cei din domeniul street food, catering etc. se referă la acele ambalaje de unică folosință realizate din materiale biodegradabile. Fie că vorbim de PLA, de trestie de zahăr, carton, hârtie etc. important este ca acestea să nu emane mirosuri subtile. Pentru că inevitabil mâncarea va împrumuta în aromele lor și acele izuri, ajungând astfel să își piardă din farmec, gust și savoare.

Ambalajul se lipește de mâncare

Adică se umezește într-atât și nu rezistă, încât mici bucăți din hârtie, carton sau din ce material este realizat ambalajul, ajunge să fie lipit de mâncare. Nu se mai bucură nimeni de un burger plin de brânză, dacă aceasta este involuntar presărat cu hârtie. Alte detalii sunt aici.

Snick Ambalaje, furnizor de idei, produse și mai presus de toate de calitate!

În alegerea unui furnizor de consumabile, cum este și Snick Ambalaje, este important de reținut că sunt aspecte care primează. De interes este stocul disponibil, prețurile practicate, varietatea de opțiuni, dar și ceea ce ține de calitatea produselor oferite. Nu degeaba cei de la Snick Ambalaje au devenit un brand solid. În gama acestui furnizor găsim cu mare ușurință toate tipurile de ambalaje utilizate în domenii diverse și conexe din HoReCa: cele pentru pizzerii, cofetării, gelaterii, cafenele etc. În plus, tot de aici pot fi comandate și accesorii, precum pahare, paletine sau tacâmuri.

Pentru că cei care comandă de aici au nevoi diferite, este posibilă comanda la bucată sau bax, vrac sau în ambalaje individuale. De asemenea, ambalajele pot fi alese să poarte sigla, logo-ul și eventual motto-ul unui business. Personalizarea în tiraje mici este posibilă la Snick Ambalaje. Detalii în pagina online.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com