3 motive să bei suc de castravete mai des

castravete jpeg

Dacă îţi este greu să bei îndeajuns de multe lichide zilnic, sucul de castraveţi îţi oferă hidratarea şi elementele nutritive de care ai nevoie indiferent de anotimp.

Castraveţii conţin o cantitate mare de apă, de vitamina C, care acţionează ca antioxidant, dar nu prea multe calorii. Îl poţi consuma ca atare, murat sau sub formă de suc, în amestec cu apă, zeamă de lămâie, mentă.

Ai nevoie de o jumătate de castravete, 150 ml de apă, mentă şi suc de lămâie după gust. Treci totul printr-un blender şi bei sucul proaspăt. Este cea mai bună alegere pentru a te hidrata. Nu este singurul avantaj pe care ţi-l conferă această băutură.

Detoxifică şi susţine topirea grăsimilor

Datorită proprietăţilor de curăţare şi purificare, sucul de castravete stimulează eliminarea toxinelor. Pe de altă parte, este cea mai bună alegere dacă îţi doreşti să scapi de kilogramele în plus, deoarece susţine topirea grăsimilor şi reduce apetitul.

Dacă senzaţia de foame îţi dă ghes să mănânci mai des alimente mai grase sau dulci, acest suc îţi va alunga gândul de la orice tentaţie culinară.

Află alte motive pentru care e bine să bei suc de castravete pe clicksanatate.ro.

Află alte motive pentru care e bine să bei suc de castravete pe clicksanatate.ro.