7 moduri în care poţi folosi cafeaua în această vară: sub formă de cocktailuri, deserturi sau în feluri principale, aceasta vă poate oferi doza necesară de energie

carne marinata cu cafea jpeg

În opinia unora, cafeaua consumată zilnic reprezintă doza necesară de energie, un mod simplu şi ieftin de a face faţă oboselii. Aceasta poate fi consumată sub diverse forme: în cocktaiul-uri, deserturi şi chiar în feluri principale de mâncare.

Iubitorii de cafea pot descoperi metode diverse de a introduce cafeaua în tot mai multe preparate, combinând-o cu diverse ingrediente pentru a abţine cocktaiul-uri, deserturi şi chiar în feluri principale de mâncare . Toate aceste reţete sunt uşor de preparat, fiind gata într-un timp relativ scurt.

Mâncare marinată

În cazul în care aţi epuizat toate modalităţile clasice de a prepara carnea, puteţi încerca reţeta propusă de blogerul Tori Avey. Lăsând la o parte toate băuturile şi deserturile care au la bază cafeaua rece, de această dată vorbim de un fel de mâncare principal, în care preparatul ţine locul unui sos. Astfel, cu o cană de cafea rece şi câteva linguri de rom, aţi obţinut sosul perfect pentru o friptură delicioasă.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro