A apărut noul număr al revistei „Click! Poftă bună!“

coperta mare jpeg

Crocante, acre, sărate sau, uneori, chiar dulci, murăturile te îmbie să le guşti. În cel mai recent număr al revistei „Click! Poftă bună!“ poţi găsi felurite reţete de murături şi conserve de toamnă, care de care mai gustoase.

În paginile revistei vei descoperi şi diverse preparate cu vinete, ori cu brânză sau reţete de clătite sărate. Dacă vrei să te răsfeţi cu un delicios desert, poţi încerca una dintre reţetele de îngheţată, de prăjituri cu prune sau câte şi mai câte surprize pe care îţi lăsăm bucuria să le descoperi singur.

Redactorii revistei s-au întâlnit în bucătărie şi cu simpatica prezentatoare a emisiunii „Apel de urgenţă“ de la Prima TV, Iulia Mărginean, care recunoaşte că este gurmandă şi că intră des în bucătărie. Despre secretele meseriei de chef afli şi din interviul cu Daniel Scripcă, alias chef Shoo care are şi o îndemânare înnăscută atât pentru restaurarea lucrurilor vechi, cât şi pentru design.

De azi, poţi cumpăra cel mai recent număr al revistei „Click! Poftă bună!“ pe care îl găseşti la orice punct de difuzare a presei din ţară.

image