A apărut numărul din septembrie al revistei „Click!Poftă bună!“

coperta mare jpeg

Cei mai mulţi dintre noi asociem toamna cu bogăţia de fructe şi legume din pieţe. Acum este momentul special din an în care gospodinele trebăluiesc neobosite prin bucătării: pregătesc bunătăţi în care vedete sunt vinetele, dovleceii, cepele dolofane sau delicioasele mere roşii.

Numărul din septembrie al revistei „Click!Poftă bună!“, care a apărut azi, conţine felurite reţete de sezon, care de care mai delicioase, cu vinete, ardei, dovlecei şi câte şi mai câte. O adevărată sărbătoare a recoltei.

În paginile aceleiaşi revistei vei mai găsi reţete cu ceapă, cu carne, inclusiv cu peşte sau de tarte sărate. Nu am uitat nici de deserturi: cu struguri, cu fructe de pădure ori cu cătină.

Redactorii revistei au petrecut câteva ore în bucătărie cu simpaticul şi carismaticul actor Grig Chiroiu, alias „Pupăză“ din serialul „Trăzniţii“ de la Prima TV. Mai poţi citi şi un amplu interviu cu chef Tufiş, care declară că „face pâine cu dragoste şi o serveşte cu voie bună şi cu zâmbete.“

Descoperi multe alte reţete şi informaţii interesante numai dacă citeşti revista „Click!Poftă bună!“ pe care o poţi cumpăra de azi de la toate chioşcurile de ziare din întreaga ţară.

image