A cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă bună!- Vara în Bucate

Miercuri, 10 iulie, a avut loc cea de-a cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă Bună!. Evenimentul Vara în Bucate s-a bucurat de încă un succes, datorită cititorilor Click! Poftă Bună!, a chefilor Toma Cosmin, Daezbrăcatu şi Chef Marian Ion, bucătarul Berăriei H, locul în care a avut loc evenimentul.

Chefii ne-au răsfăţat cu plăcinte delicioase, preparate cu ajutorul foilor de plăcintă BELLA, pâinică făcută în casă şi crescută cu ajutorul drojdiei Secretul Bunicii, salate proaspete şi sănătoase asigurate de Agriro Fresh, dar şi vinuri răcoroase din partea Domeniile Sâmbureşti.

Chef Marian Ion a pregătit o plăcintă mexicană delicioasă, la al cărui aluat a folosit făină, apă şi puţină sare. Plăcinta a fost pregătită pe plită şi conţine ingrediente precum: carne tocată de vită, sos de roşii bogat, boabe de porumb, ardei jalapeno şi ardei gras.

Chef Toma Cosmin ne-a pregătit minciunele, vestitele gogoşi cu forme iregulate, care au crescut văzând cu ochii datorită drojdiei Secretul Bunicii, şi care s-au bucurat de un succes fantastic în rândul invitaţilor prezenţi la eveniment. Tot Chef Toma ne-a învăţat să preparăm în timp record o salată delicioasă şi fresh cu ajutorul mixurilor de Salată Agriro, peste care a adăugat ulei, oţet balsamic, piept de pui la grătar şi crutoane.

Deliciile serii au constat în mini plăcintele Bella, cu măr şi brânză, mini burgerii oferiţi de Berăria H, apa vitaminizată de la Vitamin Well, produsele proaspete de la Sano Vita.

Invitaţii au plecat acasă cu produse Sano Vita, Asevi, Pure Media şi multe alte lucruri, dar şi reţete inedite, precum reţeta de budincă de griş cu lapte, ori pâinica dospită în casă.

Gazda evenimentului, Chef Dezbracatu a asigurat cea mai veselă atmosferă şi a încurajat cititorii Click! Poftă Bună! să continue tradiţia de a participa la Atelierele de Gătit, acolo unde utilul se îmbină cu plăcutul, iar pasiunea pentru mâncare ne aduce pe toţi împreună.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor:

Agriro

Agriro

Secretul Bunicii

Secretul Bunicii

Bella

Bella

Domeniile Samburesti

Domeniile Samburesti

Vitamin Well

Vitamin Well

Sanovita

Sanovita

Asevi

Asevi

Berăria H

Berăria H

Pure Media

Pure Media

dsc 0005 jpg jpeg
captura de ecran din 2019 07 11 la 16 53 58 png png
dsc 0124 jpg jpeg
dsc 0133 jpg jpeg
dsc 0139 jpg jpeg
dsc 0145 jpg jpeg
dsc 0153 jpg jpeg
dsc 0161 jpg jpeg
dsc 0178 jpg jpeg
dsc 0190 jpg jpeg
dsc 0237 jpg jpeg
dsc 0251 jpg jpeg
dsc 0256 jpg jpeg
dsc 0014 jpg jpeg
dsc 0041 jpg jpeg
23 dsc 0053 jpg jpeg
dsc 0070 jpg jpeg
dsc 0070 jpg jpeg
dsc 0088 jpg jpeg
dsc 0107 jpg jpeg
dsc 0120 jpg jpeg
img 1680 jpg jpeg