Află ce băutură te ajută să te concentrezi mai bine!

femeie in alb cu cana in mana bautura jpeg

Corpul uman este o maşinărie complexă, iar creierul tău poate reţine mai multe informaţii decât o întreagă enciclopedie. Consumând o licoare din doar 3 ingrediente, poţi să contribui la o mai bună funcţionarea acestui organ, să fii mai energic şi să te concentrezi mai bine.

Deşi cântăreşte doar 2% din greutatea umană, creierul consumă 20% din oxigenul din organis, mai mult decât orice alt organ. Acest fapt explică şi faptul că doar 3 minute de privare de oxigen pot provoca afecţiuni  la nivelul întregului organism.

Datorită nutrimenţilor din această băutură oferite de turmeric, scorţişoară şi miere, licoarea este cea mai bună modalitate de a-ţi îmbunătăţi funcţiile cerebrale şi de a-ţi ajuta creierul să opereze la capacitate maximă.

Omega-3, un „must have” pentru creierul tău

Alimentele bogate în acizi graşi Omega-3 sunt vitale pentru a avea un creier sănătos. La fel ca şi antioxidanţii din ingrediente precum scorţişoara sau turmericul.

Acest organ are cea mai mare nevoie de energie. De fiecare dată când combinăm anumite alimente sănătoase cu altele nesănătoase, afectăm în mod negativ funcţiile cerebrale.

Află cum se prepară băutura pe clicksanatate.ro.

Află cum se prepară băutura pe clicksanatate.ro.