Află cum poţi pregăti chiar tu cozonacul lui Chef Scărlătescu!

Cum Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus ne propune desertul traditional romanesc - Cozonacul- pregatit dupa reteta lui Chef Scarlatescu. Dupa cum probabil stiti, juratul din cadrul emisiunilor cu profil culinar, gateste ireprosabil, fiind unul dintre cei mai apreciati Chefi din Romania. Acesta a impresionat intotdeauna prin standardele ridicate in ceea ce priveste preparatele ce ii poarta semnatura. Cei care au avut ocazia sa le deguste si au fost incantati de ele, vor fi surprinsi si de gustul inegalabil al acestui desert de sarbatoare.
Pregatit dupa o reteta speciala, dar care pastreaza totodata gustul autentic romanesc, acest cozonac pufos si delicios va fi unul care va disparea repede de pe masa de sarbatori.
Iata cum se pregateste:
Ingrediente:
1 kg faina
250 g zahar
450 g lapte
5 oua
60 g drojdie
300 g unt Belgian
500 g nuca
200 g rahat
150 g ciocolata belgiana
30 g portocala confiata
30 g coaja de lamaie
Mod de preparare: