Alimente care-ţi menţin senzaţia de saţietate

3 jpeg

Dietele au fost întotdeauna la mare căutare, însă este foarte important să înţelegi că în momentul în care te hotărăşti să începi o dietă, aceasta trebuie să îţi devină un stil de viaţă, pentru a te putea bucura de rezultate frumoase pe o perioadă lungă de timp.

Cu cât vei alege să te înfometezi mai mult, cu atât mai grave vor fi repercusiunile alegerii tale. Imediat cum vei termina dieta, kilogramele pierdute se vor reinstala şi tot efortul depus va fi în zadar.

Cea mai bună soluţie este să îţi schimbi complet stilul de viaţă, mai ales cel alimentar, să apelezi la gustări sănătoase care să îţi potolească foamea, în felul acesta nu vei mai fi tentat să mănânci orice şi în cantităţi mari.

Alege alimentele care îţi pot oferi senzaţia de saţietate pe o perioadă mai mare de timp şi ai grijă să le ai mereu la îndemână.

Merele se consumă înainte de masă

Mănâncă un măr cu o jumătate de oră înainte de masă. Îţi va fi de un real folos mai ales pentru că mărul se bucură de un conţinut crescut de fibre şi apă, care te va ajuta la digestie şi te va împiedica să consumi o porţie consistentă de alimente la următoarea masă.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro