Aplică aceste trucuri pentru plăcinte incredibil de bune!

placinta cu branza jpeg

Nimic mai bun decât o bucată de plăcintă sau de tartă cu fructe, caldă, presărată cu zahăr vanilat! În cele ce urmează găseşti câteva ponturi să-ţi iasă nişte plăcinte de lins pe degete!

Pentru crustă crocantă Nu cred că e cineva care să vrea o plăcintă cu aluatul moale, zemos. Pentru ca tarta să aibă crusta crocantă, la finalul coacerii, presară o lingură de făină şi una de zahăr peste aluat, înainte de a pune umplutura. În acest fel, nu va absoarbe zeama din amestecul cu fructe.

Sotează fructele înainte

Tot pentru a evita înmuierea exagerată a aluatului, înainte de a le pune peste foi sau aluat, sotează fructele, cu atât mai mult dacă alegi unele zemoase, cum sunt căpşunile. Plăcinta va avea un gust mai bun, iar aluatul nu va mai prelua din zeama lăsată de fructe în timpul coacerii.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg