Astăzi a apărut noul număr al revistei „Click! Poftă bună”

01   coperta OK pb6 page 001(1) jpeg

Zilele calde de vară te duc cu gândul la vacanţă şi la preparate care mai de care mai delicioase. Ca de obicei, ne-am gândit la tine şi am ales cele mai gustoase şi cele mai interesante reţete. Vei regăsi în paginile revistei delicii cu dovlecei - rapid de preparat, mâncăruri cu fasole verde şi bunătăţi cu varză, potrivite în cazul în care eşti la dietă sau vrei să mănânci ceva uşor.

Dacă iubeşti clătitele, ţi-am pregătit o surpriză: 8 pagini întregi de reţete cu gemuri şi dulceţuri, explicate pas cu pas. Ţi-am stârnit curiozitatea? Îţi dezvăluim atunci câteva dintre ele: dulceaţa de vişine, gemul aromat de prune şi dulceaţa de morcovi cu portocale, pe care e musai să le încerci şi tu!

Propunerile pentru meniul zilnic, menite să îţi uşureze alegerile pentru întreaga săptămână sunt savuroase şi, ca să te convingem, îţi dăm şi câteva exemple: orez cu fructe, ciuperci umplute, cotlete de porc cu cartofi la cuptor, halva de griş, supă de curcan, budincă de portocale, plachie de peşte şi papanaşi prăjiţi.

Pentru aniversări, petreceri sau zile în care pur şi simplu vrei să-ţi bucuri prietenii şi familia cu deserturi deosebite, încearcă tortul cu piersici, crema de lămâie la pahar, tortul cu corcoduşe sau prăjitura cu jeleu de caise.

În încheiere îţi urăm poftă bună!

image