Astăzi a apărut noul număr al revistei „Click! Poftă bună!“

01   coperta pb12 page 001 jpeg

Începând de astăzi găseşti la punctele de difuzarea presei noul număr la revistei „Click! Poftă bună!“. Pentru că sărbătorile bat la uşă, trebuie să ai pregătită lista de cumpărături, aşadar este cazul să te decizi din timp cu ce bunătăţi îi vei răsfăţa pe cei dragi în zilele festive.

Poţi întâmpina colindătorii cu covrigi, atât săraţi, cât şi dulci, preparaţi după reţetele noastre, precum şi cu fursecuri din ovăz.

Pentru aperitiv, ţi-am pregătit cele mai apetisante salate, cele mai crocante bruschete, precum şi o delicioasă pastă de peşte, deoarece este bine să mănânci peşte în noaptea de Anul Nou.

La felul principal ai de ales între fripturi suculente, rulade cu tot felul de umpluturi, precum şi cele mai aromate reţete cu peşte.

Si, pentru că desertul este cel mai aşteptat moment al mesei, noi îţi recomandăm să faci un tort deosebit, sau cele mai fragede tarte şi rulade cu gem şi cremă.

La final, serveşte un pahar cu lichior de ciocolată şi citeşte interviul cu chef Mircea Ionuţ, un iubitor la bucătăriei tradiţionale.

image