Băuturi naturale care te ajută să slăbeşti

shake jpeg

Kilogramele în plus pot creşte riscul de obezitate, boli de inimă şi alte afecţiuni. Oamenii urmează diete şi practică sport pentru a se menţine în formă sau pentru a slăbi, dar uneori au un efect negativ asupra corpului. În schimb, dacă şi tu eşti în căutare de ”ajutoare” pentru pierderea în greutate, ar trebui să optezi pentru băuturile naturale.

Băuturile naturale sunt sursă importantă de proteine, care îmbunătăţesc masa musculară şi stimulează metabolismul. În afară de acestea, aceste băuturi naturale au un conţinut caloric scăzut, reuşind astfel să ţii sub control caloriile consumate. În plus, ingredientele folosite în prepararea băuturilor naturale sunt bogate în substanţe nutritive care stimulează procesul de pierdere în greutate şi ţine sub control nivelul de zahăr din sânge.

Băuturile naturale care te ajută în lupta cu kilogramele sunt:

Milkshake-ul de migdale

Milkshake-ul de migdale este sursă importantă de minerale şi proteine care ajută la menţinerea greutăţii. Un pahar de milkshake de migdale conţine 21 de grame de proteine, 43 de grame de grăsimi şi 526 calorii. În plus, conţine şi acid lauric care stimulează arderea grăsimilor.

Shake cu unt de arahide

Această băutură conţine 25 de grame de proteine, 6 grame de fibre, 8 grame de grăsime şi 370 calorii. Consumul acestui shake stimulează metabolismul care, implicit, accelerează procesul de arderea a grăsimilor.