Bea zilnic smoothie de avocado şi vei slăbi

Smoothie cu avocado jpeg

Acest smoothie de avocado este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase, care accelerează procesul de ardere a caloriilor, reuşind să slăbeşti în timp ce îmbunătăţeşti masa musculară prin practicarea de exerciţii. Vrei să-l încerci?

Dacă vrei să slăbeşti dar să nu te înfometezi şi să construieşti masă musculară mai uşor, începe să bei această periuţă de avocado. Este bogată în vitamine, minerale, proteine, grăsimi sănătoase şi fibre.

Obiectivul dublu - pierderea în greutate şi câştigarea de masă musculară - înseamnă concentrarea asupra dietei şi activităţilor fizice.

În primul rând, alimentaţia trebuie să fie bogată în legume şi proteine, şi nu uita de grăsimile sănătoase, care au capacitatea de-a accelera metabolismul şi de-a arde caloriile.

În al doilea rând, trebuie practicate exerciţii fizice în mod regulat, la nivel mediu de intensitate, de două sau trei ori pe săptămână, alternativ sau prin combinarea exerciţiillor puternice cu cele cardio. Vei observa că nivelul de energie va fi mai mare, plus că starea de spirit şi de sănătate vor fi mai bune.

Beneficiile smoothie-ului verde

Pentru a slăbi şi câştiga masă musculară într-un mod sănătos, trebuie să incluzi în alimentaţie:

- Legume verzi precum spanac, ţelină, rucola, salată verde - Proteine de înaltă calitate - Grăsimi sănătoase

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro