Beneficiile ceaiului alb

ceai jpeg

După ceaiul verde şi cel negru, ceaiul alb se află pe lista preferinţelor multora dintre noi. Pentru că ceaiul alb trece printr-un proces mai mic de prelucrare, păstrează o mare parte din aromă şi aproape toate substanţele nutritive.

ată ce beneficii are ceaiul alb asupra sănătăţii!

Întăreşte imunitatea

Radicalii liberi sunt responsabili pentru multe dintre daunele prezente în corp, însă antioxidanţii din ceai combat efecte acestora, protejând organismul şi organele şi ajutându-le să se vindece. Studiile arată că ceaiul alb conţine o cantitate mai mare de antioxidanţi decât ceaiul verde, ceea ce îl face extrem de eficient în stimularea sistemului imunitar.

Previne procesul de îmbătrânire

Datorită antioxidanţilor prezenţi în ceaiul alb, pielea devine mai sănătoasă. Tegumentul uscat şi deteriorat este hidratat , stimulând regenerarea celulară. Mai mult, organele şi sistemele corpului sunt detoxificate şi curăţate de toxinele care afectează aspectul pielii. În plus, antioxidanţii ajută pielea să se fortifice împotriva deteriorării apărute în urma procesului de îmbătrânire şi expunerii la soare.

Creşte nivelul de energie

Spre deosebire de alte băuturi, care au un conţinut mare de cofeină, ceaiul alb are o cantitate mai mică de cofeină în comparaţie cu ceaiul verde şi cafeaua, crescând nivelul de energie.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro