Beneficiile consumului de ciuperci

d2a28dfba0528312eb901403cb4e45b9 jpg jpeg

O jumătate de bol de ciuperci asigură un sfert din doza zilnică recomandată de fibre, dar şi un aport important de potasiu, seleniu şi vitaminele B1, B2 şi B6. Iată ce alte benefii îţi aduc acestea!

Cu cât sunt mai mari, cu atât sunt mai savuroase şi au proprietăţi medicinale. Ele influenţează sistemul imunitar în aşa fel încât să lupte eficient împotriva celulelor canceroase, a infecţiilor şi a bolilor autoimune precum lupusul şi artrita reumatoidă. Întrucât cele mai multe substanţe nutritive se găsesc sub pielea ciupercilor este bine să le speli bine şi nu să îndepărtezi primul înveliş. Lupta împotriva infecţiilor

Conţin un aport important de acid glutamic, un aminoacid care luptă împotriva infecţiilor şi ajută la întărirea sistemului imunitar. Nu trebuie uitat nici potasiul pe care îl au, extrem de util dacă vrei să ai o tensiune arterială normală.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg