Beneficiile dietei raw vegane

81063 xl jpeg

S-o treci pe alimentaţie crudă ar însemna să slăbeşti foarte repede câteva kilograme bune, să-ţi măreşti mult cantitatea de elemente nutritive zilnice şi, nu în ultimul rând, să ai un ten de catifea.

Mâncarea crudă a fost prima mâncare a omului. Aşa a început, cu luatul fructului din pom şi cu mâncatul lui. Nu l-a aruncat în tigaie cu vegeta peste el. Deci mâncarea naturală, în starea ei crudă e cea mai apropiată de ADN-ul omului. Tehnologii ca pasteurizarea, omogenizarea şi alte forme de procesare a alimentelor au luat nutrienţii necesari şi văduveşte organismul de multe-multe elemente care-i sunt vitale. D-aia ne şi îmbolnăvim în halul ăsta! Alimentaţia crudă poate fi o formulă prin care să-ţi regăseşti sănătatea şi să-ţi recapeţi energia. Încearcă măcar de două ori pe săptămână, în două zile diferite şi păstrează-ţi obiceiul de a mânca măcar două fructe crude pe zi.

Ce să mănânci?

Păi simplu. Nuci şi seminţe, legume, unt de nuci, lapte de nuci, ulei de măsline, ulei de cocos, lăstari, fructe uscate, carne crudă uscată.

Ce să eviţi?

Păi simplu. Produse de patiserie, zaharuri rafinate, alcool, cafea, ceai cu cafeină, produse lactate pasteurizate, uleiuri rafinate.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro