Berea, benefică pentru femei

Berea, bautura si aliment jpeg

Un pahar de bere pe zi face minuni în cazul femeilor. Licoarea preferată a bărbaţilor conţine substanţe esenţiale în menţinerea sănătăţii.

După o zi de muncă, o săptămână agitată, un pahar de bere este o sursă de vitamine şi minerale necesare organismului tău. Adorată de bărbaţi, este un adevărat deliciu în zilele călduroase, la o ieşire cu prietenii sau la un grătar în aer liber.

„Cu rol în menţinerea sănătăţii sistemului osos, siliciul este un pion important în prevenţia osteoporozei. Berea conţine acest element, ceea ce îi poate asigura o poziţie de neînlocuit într-o dietă echilibrată destinată femeilor. Astfel, datorită acestui conţinut de siliciu, un consum moderat de bere poate contribui la reducerea incidenţei osteoporozei. Totodată, şi în cazul unei alte teme extrem de interesante în rândul femeilor, menţinerea siluetei, berea vine cu veşti bune. Rezultatele studiului pe care Centrul de Studii l-a efectuat anul trecut şi care a vizat relaţia între consumul de bere şi indicatorii de masă corporală, au revelat, fără echivoc, că un consum moderat de bere nu are nicio influenţă asupra siluetei, celebra “burtă de bere” rămânând un simplu mit”, spune Corina Zugravu, Preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro