Bunătăţi şi o seară de neuitat la Atelierele de gătit Inedit şi „Click! Poftă bună!

Inedit jpeg

Orice întâlnire cu specialiştii în domeniul artei culinare se transformă uşor, uşor într-o adevărată prelegere pentru o alimentaţie sănătoasă. Din acest motiv ne-am revăzut cu cititorii revistelor „Click! Poftă bună“,„Click! Pentru femei“ şi „Click! Sănătate“, la Atelierele de gătit Inedit şi „Click! Poftă bună!, ediţia a II-a.

image

Peste 100 de invitaţi (dacă locaţia ne-ar fi permis, numărul participanţilor la Atelier ar fi fost cu mult mai mare – n.n.) au asistat la pledoaria despre bunătăţile care se prepară cu ajutorul produselor pe bază de soia de la Inedit susţinută de Dr. Luana Sahian, consultant în nutriţie, medic de medicină generală, doctor în ştiinţe medicale, specialist în Biologie Celulară şi Moleculară.

image

A urmat cel mai aşteptat moment al serii: demonstraţia de gătit, în care şi-a dat măsura talentului tânărul chef Alex Cirţu. Preparatele au fost: quesadilla cu crochete vegetale, tofu şi salată verde; muşchi de vită la wok cu tofu afumat, legume, sos de soia şi ulei de susan, alături de o salată, iar la desert, a făcut un delicios shake cu lapte de soia, fructe de pădure şi banana.

image

Invitaţii au pus întrebări, au comentat, au gătit cu chef Alex şi, la final, au gustat preparatele chefului.

image