BURGERFEST 2018 prezintă The Burgerfest Urban Area

AFIS v1 BF IV bun   Copy jpeg

Vedeta BURGERFEST 2018 rămâne gustul perfect al burgerului gourmet, cu o chiflă pufoasă, carne făcută atât cât trebuie, sosuri originale şi garnituri delicioase, însă anul acesta line-up-ului de restaurante i se adaugă şi un star în devenire – The Burgerfest Urban Area.

The Burgerfest Urban Area înseamnă o zonă fresh cu o mulţime de activităţi, dar şi cu cei mai cool reprezentanţi: teren de street ball, Sneakers Industry, DJs by Off the Grid, kendama cu Sweetskendamas.ro şi longboards cu Longboard.ro

Deşi la Burgerfest vii cu poftă de burgărit, ediţia din 2018 te ademeneşte şi cu o porţie de sănătate, iar spaţiul de la Verde Stop se înnoieşte cu o zonă nouă cu teren de baschet. The Burgerfest Urban Area este o zonă special amenajată, care îmbie iubitorii de burgeri şi la puţin sport înainte sau după marea burgăreală.

Prietenii de la

sunt maeştrii de ceremonie pe terenul de baschet de la

şi au pregătit multe surprize. Pe lângă activităţile cool, în spiritul urban al zonei,

îi aduc pe Skizzo Skillz, Otrava, Andrei Mîndru şi alte vedete la competiţii de streetball autentic, cu cei mai curajoşi din public.

Şi pentru că mişcarea merge mână în mână cu ritmurile antrenante, cei de la Off The Grid vin cu gaşca lor de DJ-i, cei mai tari in party-uri de Hip-Hop, Trap şi Grime, să încingă platanele şi atmosfera de burgăreală.

Endles a debutat ca DJ în cadrul petrecerilor On The Block cu muzica Trap şi Hip Hop, cunoscându-şi publicul foarte bine şi reuşind să îl facă să se distreze. Alex şi Tugay & Tugay şi Alex este un duo local care a ieşit din tipare încă de la primul album de muzică Rap şi Trap. Unul dintre artişti este şi producător muzical, cunoscut sub numele Sybro. Băieţii se pregătesc să scoată un nou album pe care fanii il aşteaptă cu nerăbdare.

e o zonă dedicată activităţilor cool, aşa că nu avea cum să sară peste unul dintre cele mai populare jocuri urbane, kendama. Pasionaţii de kendama se vor întrece în trickuri într-un spaţiu dedicat, „powered by”

. Vor avea loc demonstraţii cu profesionişti şi concursuri cu premii în kendamas. Este de neratat zona

de la

, unde membrii uneia dintre cele mai mari comunităţi de kendama din lume se vor reuni să-şi etaleze skill-urile.

Nu au fost uitaţi nici fanii longboard în

. Nimeni alţii decât cei de la

, cea mai mare comunitate de longboarding din Romania, încă din 2009,  au pregătit o expoziţie cu cele mai cool longboarduri pentru toate stilurile, de la cruising, freeride la downhill şi dancing şi evident multe surprize.

Şi pentru că veştile bune nu vin singure, iată că, pentru al patrulea an consecutiv, BURGERFEST va premia CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiţii la care sunt invitate să participe toate restaurantele din festival.

De asemenea, va fi premiat şi cel mai bun burger gătit de amatori, pasionaţi de burgeri, dar şi îndemânatici în bucătărie.

La BURGERFEST BATTLE – Amatori vor concura 20 de bucătari ocazionali, pasionaţi de burgeri care au convingerea că pot crea un preparat în egală măsură gustos şi inspirat. Fantezia, creativitatea, aspectul şi bineînţeles gustul vor fi decisive în alegerea câştigătorilor!

Cei mai curajoşi dintre pasionaţii de burgărit sunt aşteptaţi să trimită un e-mail la adresa burgerfest.ro [at] gmail.com, care să conţină date personale, o fotografie a concurentului şi câteva cuvinte care să convingă organizatorii că burgerul făcut de ei este cel mai bun. Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de inscriere este joi, 26 aprilie, ora 16:00.

Cea de-a patra ediţie

, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 11 şi 13 mai, la deja cunoscuta locaţie din Barbu Văcărescu 162 – 164.

te invită să burgăreşti cu peste

, pregătiţi de nu mai puţin de 27 de restaurante din întreaga ţară, inclusiv din oraşe ca Braşov, Cluj, Constanţa sau Râmnicu Vâlcea.

Biletele se găsesc pe www.entertix.ro şi www.iabilet.ro.

www.entertix.ro

www.iabilet.ro

image