BURGERFEST 2018 va avea loc în perioada 11 – 13 mai, la Verde Stop

AFIS v1 BF IV bun   Copy jpeg

A BURGĂRI, burgăresc, burgăreşti, burgărim vb. 1. A degusta un număr cât mai mare de burgeri, la iarbă verde, la BURGERFEST 2018  2. A nu lăsa niciun burger neterminat. 3. A te bucura de un weekend în aer liber, cu multă muzică bună, distracţie şi evident, burgeri senzaţionali!

Cea de-a patra ediţie BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 11 şi 13 mai, la deja cunoscuta locaţie din Barbu Văcărescu 162 – 164.

În luna mai, cei mai buni burgeri din ţară se adună în Capitală: Verde Stop Arena devine Burgereşti: un stat în stat, un refugiu urban, un paradis al burgerilor.

BURGEFEST, primul mare eveniment outdoor din Bucureşti, aşteaptă toţi iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde şi aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din ţară.

Bilete se vor pune în vânzare pe www.entertix.ro şi www.iabilet.ro.

www.entertix.ro

www.iabilet.ro

BURGERFEST 2018 te invită să burgăreşti cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiţi de nu mai puţin de 27 de restaurante din întreaga ţară, inclusiv din oraşe ca Braşov, Cluj, Constanţa sau Râmnicu Vâlcea.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte şi DJ care se vor ocupa de ambianţă şi multe activităţi extra, dedicate celor mari, dar şi celor mici. În plus, ca în fiecare an, căţeii sunt mai mult decât bine veniţi în spaţiul festivalului.

va desemna pentru al patrulea an consecutiv

, în cadrul unei competiţii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalităţi relevante din domeniul culinar.

Competiţia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou şi la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine şi cred că pot oferi un preparat gustos şi inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanţii restaurantelor prezente în competiţia dedicată profesioniştilor.

Accesul la

se va face pe bază de bilet, preţurile fiind de 18 lei pentru tichetele de o zi şi 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Organizatorii pun la dispoziţia publicului şi o promoţie Early Bird, astfel încât până în data de 23 aprilie, abonamentele vor avea preţul promoţional de 30 de lei.

este un eveniment organizat de

Facebook:

">

Web: burgerfest.ro

burgerfest.ro