Cadou special pentru credincioşi: „Click! pentru femei“ îţi aduce Broşura Metanier şi Rozariu

Cel mai nou număr al revistei „Click! pentru femei“ este disponibil de vineri, 2 aprilie, la punctele de difuzare a presei din ţară şi vine cu un cadou special: Broşură Metanier şi Rozariu pentru credincioşii ortodocşi.

Şiragul de metanii (metanierul) nu este un obiect strict monahal, ci poate folosit de toţi credincioşii din lume. Nu este o amuletă, ci un adevărat obiect sfânt, ortodox, folosit pentu rugăciune. Există două moduri în care ne putem ruga folosind şiragul de metanii:

1. În orice moment al zilei în care avem timp liber, ţinem metanierul în mâna stângă sau dreaptă şi mişcăm cu degetul de la un nod la altul, zicând în acelaşi timp rugăciunea: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul/păcătoasa” sau „Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-mă”.

2. În momentul în care ne facem rugăciunea zilnică, putem ţine şiragul de metanii între degetul mare şi arătător şi mişcăm cu ajutorul degetului mare de la un nod la altul. La fiecare nod facem simultan următoarele două lucruri: facem semnul sfintei cruci şi rostim rugăciunea: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul”. Când terminăm toate nodurile siragului de metanii, continuăm în acelaşi fel, de atâtea ori de câte ne-a spus părintele duhovnic. În acest punct trebuie să subliniem un lucru foarte important: există multe cărţi despre rugăciune, dar înainte de a începe să urmăm o regulă de rugăciune, este absolut necesar să cerem sfatul, binecuvântarea şi îndrumarea spirituală a părintelui duhovnic (preotul la care ne spovedim).

Poţi procura şi tu cadoul special Broşură Metanier şi Rozariu, numai împreună cu revista „Click pentru femei!“, la preţul de doar 14,99 lei. Atenţie, tirajul este limitat! 

1 thumbnail fb 1200x640 jpg jpeg