Cafeaua la cornet, senzaţie pe internet: noul produs realizat din trei ingrediente a creat isterie în rândul consumatorilor

cafea cornet jpeg

Cea mai iubită licoare, cafeaua, capătă o nouă formă de servire. Noua tendinţă a plecat din Africa de Sud, devenind populară în toată lumea.

Instagram ne-a prezentat de-a lungul timpului unele dintre cele mai bizare produse alimentare. De la prăjitura picătură de ploaie, burrito din sushi, burgerul din tăiţei, iar acum cafeaua servită într-un con. Compania Cofee Company Grind din Johannesburg produce isterie printre iubitorii cafelei. Aceştia au reuşit să amestestece trei ingrediente deliciose, într-un singur produs: un con glazurat cu ciocolată, cafea şi spumă de lapte. Deşi a apărut pentru prima dată în luna mai, noul mod de servire a iubitei licori cu spumă de lapte - într-un cornet galzurat cu ciocolată - a ajuns acum în topul preferinţelor. După ce peste un milion de clienţi au distribuit imaginea cafelei pe Instagram, s-a reuşit realizarea unei ample campanii de marketing.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro